Het boek is naar de drukker en de verschijningsdatum is bekend

Na twee jaar intensief met het boek Sancta Maria van Wildernisse tot Landgoed bezig te zijn geweest is het dan eindelijk zo ver: het boek is naar de drukker! Een zucht van verlichting ging door onze gelederen…. We hebben een klus geklaard waar we met zijn drie├źn met heel veel plezier aan bezig zijn geweest. Stiekem zijn we zelf een beetje trots op het resultaat, het ziet er digitaal al prachtig uit.

We zijn, zoals Ans het omschreef, een beetje Sancta geworden. We droomden van Sancta Maria, konden het over bijna niks anders meer hebben en zijn verbonden geraakt met de plek. We komen er inmiddels heel graag. Maken vaak een fietstochtje naar en over het terrein, en een wandeling. De begraafplaats is een favoriete plek geworden. Sancta Maria leeft weer! Het voelt een beetje als ‘van ons’, omdat we er inmiddels best veel van afweten. Maar waarschijnlijk nog lang niet genoeg…..

Iedereen is ontzettend benieuwd wanneer het gaat verschijnen! Dat kunnen we inmiddels ook vertellen: Sancta Maria van Wildernisse tot Landgoed verschijnt op 20 december. We hebben een mooie locatie gevonden waar we het boek lanceren: de Witte Kerk in Noordwijkerhout.

De exacte invulling van de presentatie maken we nog bekend. Hou de website in de gaten!

Wie een exemplaar wil bestellen kan dat doorgeven aan ans@agdesign.nl of jannekejoost@ziggo.nl

 

Foto: In de kapel Landgoed Sancta Maria op Open Monumentendag, 10 september 2022, waar Janneke Wagenaar & Jacques van Wieringen de eerste voorinschrijving van het boek promoten.